Заволели сте нас као „Ходочашћа са благословом“, наградили наш рад са преко 200 хиљада свиђања на Фејсбуку, а од 2015. смо најбоља агенција по вашој оцени, на туристичком порталу putujsigurno.rs.

Туристичка агенција Ловћен је у 2023. години постала Pellegrini travel. Послујемо преко 20 година као породична фирма у домену туризма, а 2003. године смо и коначно прерасли у мало предузеће. Носилац смо свих лиценци надлежних министарстава задужених за туризам, а од 12.02.2010. поседујемо и најновију лиценцу министарства економије и регионалног развоја Републике Србије – ОТП259/2010.  После великих изазова изазваних пандемијом обезбедили смо нову лиценцу А 33/2022 и наставили тамо где смо стали. У 2022. години водили смо наше ходочаснике неколико пута на Крф, Егину, Грузију, Украјину, Јаши, Острог, Хиландар, али и широм наше Србије.

Од 2014. године почели смо да се издвајамо као лидер у организацији ходочашћа. Циљ нам је да се зближимо и направимо живу православну заједницу која ће обићи православне светиње у земљи и окружењу.

Путујте са нам на поклоњење светињама у Хиландар, Егину, Свету Земљу, Јаши, Крф, Острог, Почајев, Русију, Грузију…